Actualitat

TV3 estrena una docusèrie sobre els inicis al món de l’espectacle

29/07/2009

TV3 va estrenar ahir en horari prime time el primer capítol d’Estrena’t, una nova docusèrie que mostra les dificultats d’iniciar-se en el món de l’espectacle a través del punt de vista de diferents persones que intenten obrir-se camí en el teatre, la música, la dansa, el circ o la màgia. El nou espai segueix  consta de 13 capítols i en cadascun d’ells s’expliquen 3 o 4 històries narrades en primera persona, que poden tenir continuïtat en el següent capítol.

Els protagonistes són gent que vol formar part del món de l’espectacle, des de principiants fins a persones amb un cert recorregut professional, però mai figures consagrades. A través d’ells es veurà per dins com es forma un artista, com es munta un espectacle o es mostrarà l’esforç que exigeix el fet d’entrar a formar part d’aquest món i aconseguir el reconeixement del públic.

Estrena’t ha visitat diferents escenaris: l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), el Taller de Músics, l‘Institut del Teatre, l’Escola d’Òpera de Sabadell, l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), l’Escola de Models Francina, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Ateneu Popular de Nou Barris, i el Teatre Coliseum.

Veure capítol 1 on 41 aspirants de la fase final del càsting del musical “Què” hauran de cantar i ballar davant els responsables del musical per demostrar què saben fer, entre d’altres històries.