Actualitat

Tu ets APdC! Vine a l’ASSEMBLEA GENERAL!

05/12/2018

Estimades companyes i companys,

Una vegada a l’any es convoca una assemblea general on tots i totes els associats i les associades en poden formar part i que, a més, té la representació màxima de l’entitat. És important recalcar la importància d’assistir a aquestes assemblees, ja que és el moment de fer balanç sobre les iniciatives que estem duent a terme i és quan es posen els pressupostos sobre la taula. Però sobretot, és el moment d’escoltar la veu de tots els socis i les sòcies.

La junta actual porta dos anys de legislatura i queda, encara, un any més per seguir desenvolupant les polítiques sindicals, culturals i educatives amb les que estem treballant. Volem explicar-vos els reptes que hem aconseguit i els projectes que seguirem impulsant per dotar la dansa de les millors eines per poder desenvolupar-nos des de la professionalitat i amb el màxim rigor.

Com a soci de l’entitat des de fa molts anys, i com a membre de diferents juntes des de diferents càrrecs, he assistit a un munt d’assemblees generals i he de dir que l’assistència (uns anys més i d’altres menys) sempre ha estat força precària.

És per això que us escric. Des de la Junta necessitem la vostra aprovació de la gestió que estem realitzant i conèixer de primera mà queixes i suggeriments respecte a aquesta gestió. 

Desitgem sentir la teva veu, pots expressar lliurement les teves opinions, aquest és l´espai per fer-ho.

Vegem-nos, compartim, fem-ho plegats. No deixem passar aquesta oportunitat. TU ETS APdC!

Atentament, 
Xevi Dorca
President de l’APdC

ORDRE DEL DIA

Dilluns, 14 de gener de 2019 de 18h a 21h a La Caldera Les Corts.

18:00h  Primera convocatòria. Benvinguda i lliurament de la documentació.

18:15h  Segona convocatòria. Resum del treball que l’APdC ha dut a terme durant el 2018. Àrea sindical, àrea polítiques culturals, àrea polítiques educatives, projectes culturals, comunicació, serveis als socis, pressupost.

19.15h Pausa.

19.30h Projecte 2019. Propostes i debat.                           

20.15h Torn de precs i preguntes.

A més dels associats hi estaran presents la junta directiva i l’equip de gestió de l’APdC.

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA AQUÍ

Com arribar a La Caldera?
Metro: L3 Les Corts.
Busos: 59, 70, 75, H8, V3 i V5.

Tram: T1, T2 i T3 Pius XXI.