Actualitat

Veniu a la trobada amb la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit

09/02/2022

Després de la bona experiència viscuda al novembre al Graner, tornem a trobar-nos diversos membres de la junta de l’APdC i les seves professionals per poder compartir reflexions i inquietuds sobre el sector i sobre l’associació

El proper dilluns 21 de febrer a les 13h us esperem a la trobada entre la direcció del Mercat de les Flors i les professionals associades a l’APdC. Una bona oportunitat perquè membres de la junta i sòcies puguin compartir reflexions i inquietuds sobre el sector i sobre l’associació.

Des de la Junta creiem important poder escoltar de primera mà en quin moment es troba el projecte que Àngels Margarit va iniciar ara fa cinc anys, i quins són els objectius que voldria aconseguir i per als quals estan treballant d’aquí al final del projecte.

Amb aquesta iniciativa volem facilitar un espai de trobada entre els membres de la junta directiva de l’APdC i les seves professionals. Durant la situació de crisi sanitària ha estat molt difícil engegar iniciatives d’aquest caire, però pensem que ara és el moment de crear aquests entorns on puguem trobar-nos i posar en comú els suggeriments i idees que tenim totes respecte l’associació que ens representa.

On?

Mercat de les Flors (Carrer de Lleida, 59, 08004 Barcelona)

Quan?

Dilluns 21 de febrer a les 13h

Programa

De 13h a 14h. Xerrada amb Àngels Margarit, directora artística del Mercat de les Flors.

De 14h a 14.30h. Trobada entre sòcies de l’APdC.