Actualitat

Veniu a la trobada amb el director del Festival Grec, Cesc Casadesús

18/05/2022

Després de visitar el Graner i el Mercat de les Flors, aquesta serà la tercera trobada entre membres de la junta de l’APdC i les seves professionals per compartir reflexions i inquietuds sobre el sector i sobre l’associació

El proper dijous 26 de maig a les 16.30h us esperem a la trobada entre el director del Festival Grec i les professionals associades a l’APdC. Una bona oportunitat perquè membres de la junta i sòcies puguin compartir reflexions i inquietuds sobre el sector i sobre l’associació.

Des de la Junta creiem important que les professionals de la dansa pugueu escoltar de primera mà el projecte que Cesc Casadesús planteja per al festival internacional d’arts escèniques de Barcelona. Valorar com ha evolucionat el Grec des que l’exdirector del Mercat de les Flors va agafar la direcció ara fa sis anys, i conèixer les perspectives de futur que té per a estimular les iniciatives, el talent i els teixits artístics locals.

Amb aquesta iniciativa volem facilitar un espai de trobada entre els membres de la junta directiva de l’APdC i les seves professionals. Durant la situació de crisi sanitària ha estat molt difícil engegar iniciatives d’aquest caire, però pensem que ara és el moment de crear aquests entorns on puguem trobar-nos i posar en comú els suggeriments i idees que tenim totes respecte l’associació que ens representa.

On?

Virreina Centre de la Imatge (seu de l’ICUB) / Espai 4. Sala d’actes 4ta planta (La Rambla, 99, 08002 Barcelona)

Quan?

Dijous 26 de maig a les 16.30h

Programa

De 16.30h a 18.30h. Xerrada amb Cesc Casadesús + trobada entre sòcies de l’APdC.