Actualitat

Trobada amb les escoles i Jornada de Portes Obertes a l’Institut del Teatre

13/11/2009

L ‘EESA/CPD de l’Institut del Teatre ha convocat una Jornada de Portes Obertes, dirigida a tots aquells docents i pedagogs de la dansa que estiguin interessats a veure el treball que realitza el centre, de cara a presentar alumnes a les proves d’accés del curs vinent. Les jornades tindran lloc del 23 al 27 de novembre, al document adjunt trobareu el calendari detallat. El nombre d’assistents per escola és de dues persones (professors/es) per classe.

D’altra banda, l’Institut ha convocat una reunió entre l’EESA/CPD i les escoles de dansa que tindrà lloc el dilluns 14 de desembre de 12 a 14h a l’Auditori de l’Institut del Teatre. Els objectius principals d’aquesta reunió són aclarir totes aquelles qüestions i dubtes que hagin pogut sorgir durant les Portes Obertes ’09; i informar de la revisió de programacions que van iniciar el curs passat i del procés a seguir per a les proves d’accés 2009-10.

Les persones interessades en assistir han de confirmar assistència a la Sra. Pepa Campanario d’11 a 14h al telèfon 93 227 39 07 (ext. 907). Els terminis per a realitzar les confirmacions finalitzen: dilluns 23 de novembre a les 12h per a assistir a les Portes Obertes; i dijous 10 de desembre a les 14h per a assistir a la reunió.

Més informació: www.institutdelteatre.org/