Actualitat

Triple sorteig d’entrades per començar la temporada 2021/22!

10/09/2021

Comencem la temporada 2021/22 de dansa amb tres sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través de cada formulari que trobaràs sota cada especatcle, abans del dimarts 14 de setembre a les 12h.

Higher! / SAT! Teatre

Sortegem una entrada doble per veure Higher! el 18 de setembre a les 20h al SAT! Teatre.

Higher! és un espectacle de dansa format per quatre peces breus de dansa, creades per dos coreògrafs de Barcelona i dos coreògrafs de Baden-Württemberg, Alemanya. El tema de l’espectacle s’inspira en l’ambició dels éssers humans d’anar més amunt. Ulm’s Münster és la torre de l’església més alta del món que mesura 161,53 metres d’alçada. Quan es completi l’església de la Sagrada Família de Barcelona, s’anunciarà un nou rècord mundial a 170 metres i Ulmer Münster perdrà el títol mundial que ostentava des del 1890. Els quatre co­reògrafs i coreògrafes investiguen, reflexionen i qüesti­onen els motius dels humans de voler sempre anar més amunt: poder, prestigi, estatus, identitat?


MMContemporary Dance Company / La Factoria Cultural Terrassa

Sortegem una entrada doble per veure MMContemporary Dance Company el 25 de setembre a les 20h a la Factoria Cultural de Terrassa (antic Centre Cultural de Terrassa).

Schubert’s Frames, el coreògraf Enrico Morelli posa a disposició el seu nou treball a l’extraordinària música del compositor vienès Franz Shubert. Ningú millor que el compositor vienès és capaç de posar notes a sentiments contrastats  d’amor, tensió, malenconia però també d’esperança. La coreografia és un relat abstracte de la solitud i d’ànimes agermanades, en una època com l’actual, cansada, pàl·lida, desencantada, turmentada per un malestar que flota a l’aire, però a la vegada busca amb ànsies el sentit a la vida i la felicitat.


Festival Choreoscope / Cinemes Maldà

Sortegem una entrada doble per cadacuna de les següents sessions del Choreoscope, a més d’una totebag del festival!

  • A secret joy (dissabte 18 de setembre a les 16h als Cinemes Maldà)
  • Dancing with birds (diumenge 19 de setembre a les 16h als Cinemes Maldà)
  • Romeo y Julieta (dissabte 18 de setembre a les 18h als Cinemes Maldà)
  • Sessió Xerinola de curtmetratges (diumenge 19 de setembre a les 18h als Cinemes Maldà)
  • Sessió Bizarro (dissabte 18 de setembre a les 21h als Cinemes Maldà)
  • Queen/Bejart: Ballet for life (diumenge 19 de setembre a les 21h als Cinemes Maldà)