Actualitat

Tret de sortida dels festivals de dansa per a l’estiu 2021

12/07/2021

Fins a mitjans d’agost podeu gaudir d’alguns dels principals festivals de dansa de Catalunya. No us perdeu cap de les seves programacions!


Girona en moviment

Del 15 al 18 de juliol

Girona en Moviment és un festival benèfic de dansa que es celebra a la ciutat de Girona. L’aposta per apropar l’art de la dansa i els ballarins catalans de renom a la província de Girona es complementa amb la voluntat de recaptar fons per a la lluita contra el càncer. El festival acull ballarins, mestres i artistes de renom internacional que venen desinteressadament a la ciutat a ballar per una bona causa.


Dansàneu

Del 25 de juliol a l’1 d’agost

Recent guanyador del Premi Nacional de Cultura 2021 que atorga el CoNCA, Dansàneu posa en valor la riquesa patrimonial i natural de les Valls d’Àneu i la marida amb una proposta cultural diversa que es vertebra a partir de la dansa i de la música d’alta qualitat i mescla les propostes més contemporànies i l’incentiu a la nova creació amb la cultura d’arrel.


Danseu Festival

Del 6 al 8 d’agost

Danseu Festival és el festival internacional de dansa i arts del moviment en context rural. Un esdeveniment d’estiu que celebra anualment la cultura a Les Piles, un municipi de només 200 habitants situat a la Conca de Barberà, Catalunya. Una cita que connecta més de 2.000 persones, estudiants d’arts del moviment i gairebé un centenar d’artistes amb la terra i els paisatges rurals.


Eix Festival

Del 30 de juliol al 5 d’agost

L’EIX Festival és una trobada a nivell internacional, que pretén impulsar el moviment de la dansa improvisació. Un espai de tallers, jams, performances, recerca, on compartir i crear experiències. L’EIX Festival està organitzat per As d’Arts, Associació d’Artistes Performatius de Cardedeu.