Actualitat

Tret de sortida dels festivals de dansa per a l’estiu 2024

14/06/2024

A partir d’aquest mes i fins a mitjans d’agost podreu gaudir d’alguns dels principals festivals de dansa de Catalunya. No us perdeu cap de les seves programacions!

Totes les persones associades o amb el carnet d’Amics/gues de la Dansa compten amb descomptes especials. Els trobareu en el comunicat que heu rebut al vostre correu electrònic.


Deltebre Dansa

Del 8 al 21 de juliol

10% de descompte

Deltebre Dansa ofereix un 10% de descompte sobre el preu de la inscripció oficial, per tant, la matrícula quedaria per 450 €* per 1 setmana o 850 €* per 2 setmanes, en comptes de 1090 €. Caldrà indicar el número de soci en realitzar la inscripció enviant un mail a participants@deltebredansa.com (amb nom complet i número d’associat/da), un cop feta la inscripció.

*Aquesta promoció no aplica al Monogràfic de Akram Khan & Tom Pollard / Monogràfic de Wim Vandekeybus.


Grec Festival

Del 26 de juny al 4 d’agost

50% de descompte

Els membres del col·lectiu de l’ Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) amb el carnet de l’associació tindran dret a la compra de dues entrades al 50% per espectacles (teatre, escena híbrida, dansa i circ) inclosos a la programació Grec 2024 programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure i CCCB Teatre a la taquilla de cada espai, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors al inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d’aforament de la sala.

Grec24-BCN_Cult-YB_Foto-2560x1440-1-760x428

Per Amor a l’Hart

Del 4 al 6 de juliol

Gratuït

Unes dates imprescindibles per a les arts escèniques de carrer, el circ d´avui i la dansa urbana i contemporània, i també per a la música en viu. El Festival Per Amor a L’Hart és un espai de trobada, exhibició i intercanvi per a creadores, professionals i públic, tant de ciutat com d’especialitzat. Tindrà lloc a diferents localitzacions de l’Hospitalet: el Parc de la Remunta, els Jardins Can Sumarro, la Plaça de l’Ajuntament i la Plaça Lluís Companys.


Figueres es mou

Del 2 al 7 de juliol

Gairebé tot gratuït

Figueres es MOU celebra aquest any la seva onzena edició consolidat com un dels festivals de dansa contemporània més importants del país. Del 2 al 7 de juliol, els carrers i places de la ciutat acolliran espectacles de dansa, la majoria gratuïts i per a tots els públics.

El festival està organitzat per AGITART, cooperativa empordanesa de referència en la dinamització de la dansa i el moviment, i autora del manifest del Dia Internacional de la Dansa d’enguany.


Dansàneu

Del 26 de juliol al 4 d’agost

20% de descompte als espectacles que inclouen dansa

Guanyador del Premi Nacional de Cultura 2021, Dansàneu posa en valor la riquesa patrimonial i natural de les Valls d’Àneu i la marida amb una proposta cultural diversa que es vertebra a partir de la dansa i de la música d’alta qualitat i mescla les propostes més contemporànies i l’incentiu a la nova creació amb la cultura d’arrel. 


Girona en moviment

Del 4 al 7 de juliol

Festival benèfic

Girona en Moviment és un festival benèfic de dansa que es celebra a la ciutat de Girona. L’aposta per apropar l’art de la dansa i els ballarins catalans de renom a la província de Girona es complementa amb la voluntat de recaptar fons per a la lluita contra el càncer. El festival acull ballarins, mestres i artistes de renom internacional que venen desinteressadament a la ciutat a ballar per una bona causa.


festival z

Festival Z

De l’11 al 14 de juliol

De 0 a 12 euros

Torna el Festival Z a Girona i Salt, una mostra d’arts vives i d’espectacles creats per i per a joves. Més enllà de donar visibilitat a artistes i companyies joves de menys de trenta anys que estiguin treballant en l’àmbit de les arts en viu, el Festival Z es projecta com una plataforma d’acompanyament i promoció de materials escènics produïts a Catalunya. La programació escènica del Festival Z 2024 comptarà amb 6 espectacles acabats, 3 creacions en procés i 6 embrions escènics, passant del teatre de text, a la dansa, la instal·lació o el teatre d’objectes.


Danseu Festival

Agost

Gratuït

Torna a Les Piles el festival de dansa i arts del moviment en context rural. Espectacles, suport a la creació, residències artístiques, formació professional de dansa i arts del moviment, tallers, activitats i projectes comunitaris. Aviat en coneixerem la programació!


Eix Festival

De l’1 al 7 d’agost

10% de descompte

Els socis i sòcies de l’APdC disposen d’un 10% de descompte (ensenyant el carnet)  per a tots els espectacles de la programació de l’EIX Festival, una trobada a nivell internacional, que pretén impulsar el moviment de la dansa improvisació. Un espai de tallers, jams, performances, recerca, on compartir i crear experiències. L’EIX Festival està organitzat per As d’Arts, Associació d’Artistes Performatius de Cardedeu. 


Vaivé Festival de Dansa Contemporània

Del 12 al 14 de juliol

Entrades anticipades amb descompte fins el 27 de juny

Un festival de dansa contemporània de carrer, un vaivé que ens trasllada al plaer de gaudir, deixant-nos endur pel moviment i les emocions… Un festival d’ànima inclusiva que pretén apropar la dansa i fer-la accessible a tothom, i alhora posar en valor el patrimoni natural i arquitectònic de Sant Pere de Ribes. Un festival fusió d’art, cultura i patrimoni.