Actualitat

Tremp torna a acollir el Fem Dansa

31/10/2017

Tremp s’ha sumat una vegada més al Fem Dansa, proposta del Departament de Cultural i l’Associació de Professionals de la Dansa per acostar aquesta disciplina artística a la ciutadania i a les diferents franges d’edat i per promoure, en definitiva, els espectacles i companyies que treballen en aquest sector a Catalunya.

La programació d’aquest any començarà en el marc de la Fira del Codony de Tremp, el dissabte, 4 de novembre a la nit, amb l’espectacle Sin baile no hay paraiso del coreògraf i ballarí Pere Faura. Posteriorment, el coreògraf i dramaturg Quim Bigas oferirà el taller “Moure el cos”, que és gratuït i s’ha programat en dues sessions: una per al públic ja habituat a treballar l’expressió corporal (sigui de manera professional o d’oci) el dilluns 6 de novembre, i una oberta a tots el públics el dimarts 7 de novembre.  A més, el dissabte 11 de novembre al migdia, el mateix Quim Bigas presentarà el seu espectacle de carrer Molar a la plaça de Capdevila. 

Tancarà el programa la ballarina Maria Campos amb Tarannà, el dissabte 18 de novembre a la tarda, a l’Espai Cultural La Lira. Aquesta és una proposta familiar que gira entorn a la “transformació” a través dels objectes, l’espai i el cos, i que convida a endinsar-se en la màgia i deixar anar la imaginació.

Aquí podeu consultar els detalls del programa.