Actualitat

“Transforma-T “de la cia. Nats Nus donarà el tret de sortida a la FiraTàrrega 2013

23/07/2013

Del 5 al 8 de setembre tindrà lloc FiraTàrrega 2013. Els objectius d’ enguany són descobrir al públic totes les possibilitats espectaculars de l’espai públic i convertir Tàrrega en motor d’activitat artística en l’àmbit europeu. Per a aconseguir-ho, s’ha dissenyat una programació basada en la novetat, la riquesa de continguts i escriptures, la vocació internacional i la connexió directa amb l’actualitat.

El tret de sortida de FiraTàrrega 2013 el donarà l’espectacle Transforma-T, de la companyia Nats Nus, amb una proposta inspirada en la nostra realitat més immediata, en el context social i polític que estem vivint i que té com a tema principal el canvi. La dansa, l’acrobàcia i el vídeo seran els protagonistes d’aquest espectacle de gran format. Pel que fa a la dansa també es podrà veure a Candelaria Antelo & Arthur Bernard Bazin  amb Teodiero, a la Cía. Cielo Raso  amb Carnaval, a la Cia. Mar Gómez  amb Entre tu i jo, a la Company Chameleon amb Push, a  Ertza  amb 4 x 4, a Marco Vargas & Chloé Brûlé amb Por casualidad, a Pere Faura amb Todos al patio, a Res de Res amb (remor), i a Sol Picó cia. de dansa amb Memòries d’una puça.

En total es podran veure 78 espectacles, a càrrec de 77 companyies procedents de Catalunya (57%),  l’Estat espanyol (22%) i de països d’arreu del món (21%): Mèxic, Colòmbia, Xile, Regne Unit, França, Bèlgica i Itàlia. Més de la meitat dels espectacles són estrenes absolutes

De l’1 d’agost a l’1 de setembre, les entrades per a tots els espectacles de sala es podran adquirir amb un 20% de descompte al web de la Fira: www.firatarrega.cat/fira/venda-entrades.

Veure tota la programació