Actualitat

tragantDansa fa un curs de Prevenció i rehabilitació de lesions

01/07/2008

tragantDansa organitza aquest juliol un curs de prevenció i rehabilitació de lesions comuns en dansa a càrrec d’Analia Torti. El curs té lloc del 7 al 11 de juliol de 10 a 12h i un preu de 65 euros. En el curs s’estudiaran les lesions més comuns en dansa, de forma teòrico-pràctica. Es tracta de lesions a nivell articular (artritis, artrosis, esquinços) ia nivell muscular-tendinoses (contractures, distensions i esquinsos).

En el curs es podrà aprofundir en com millorar i com treballar diferents qualitats físiques per revenir certes lesions i quins treballs poden ajudar en la rehabilitació. En aquest sentit, es practicaran tècniques de manipulació aplicades a la rehabilitació, treballs de senso-percepció, d’anàlisi de moviment, exercicis de flexibilitat, força, i potenia especifics per prevenir o millorar les lesions més comuns en la dansa.

D’altra bandal tragantDansa organitza altres cursos aquest estiu, com ara ‘Cartografies incertes/improvisació-composició instantània’, del 7 al 11 de juliol de 18 a 22 h amb Ana Buitrago (preu: 140 euros).