Actualitat

Tothom balla: coreografia participativa per la Quinzena de la Dansa

23/01/2019

Al març, torna el tothom balla! Una proposta de dansa participativa adreçada a tothom que vulgui ballar. Tant si feu zumba com hip-hop, flamenc, clàssic, aeròbic o balls de saló, podeu participar en la ballada multitudinària que tindrà lloc a totes les ciutats de la Quinzena Metropolitana de Dansa de manera simultània el 30 de març a les 12 h.

En aquesta edició, ha estat Mar Gómez qui ha creat per a tothom balla una coreografia fidel al seu estil molt personal que inclou característiques com la teatralitat, la narrativitat, la poètica de les imatges, el gest, la fisicalitat i, sobretot, un gran sentit de l’humor. Tant és l’edat que tingueu, l’experiència o el nivell: aquí el que compta és tenir ganes de ballar!

Per participar no cal tenir cap gran experiència, només moltes ganes de ballar i moure’s. Els participants us podeu aprendre la coreografia utilitzant els vídeos i assistint als assajos voluntaris que s’organitzaran a totes les ciutats participants. A Barcelona es faran 2 assajos oberts a tothom a l’Atri de l’Institut del Teatre els dissabtes 2 i 16 de març a les 11 h. Tothom que ho vulgui s’hi pot apuntar a través d’aquest formulari.

Si teniu dubtes o problemes ens podeu escriure a tothomballa@gmail.com.

Aquesta coreografia es ballarà simultàniament a totes les ciutats que participen a La Quinzena el dissabte 30 de març a les 12 h. Els llocs concrets de les ballades s’indicaran més endavant.

I el 29 d’abril tindreu una altra oportunitat. Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, l’APdC organitzarà una festa a la ciutat de Barcelona en la que podreu tornar a ballar la coreografia creada per Mar Gómez per a tothom balla. (el lloc i l’hora de la festa s’anunciaran més endavant).