Actualitat

Toni Mira i Clàudia Moreso dirigiran l’acció del Dia Internacional de la Dansa

07/04/2010

Els coreògrafs Toni Mira i Clàudia Moreso són els directors artístics de l’acció de dansa integrada que organitza l’APdC pel Dia Internacional de la Dansa. Des de ja fa un més, els coreògrafs treballen -amb el recolzament de la Fundació Psico-Art de Catalunya- sobre la base musical Bujaraloz by Night del del pianista Carles Santos, i han anat a diversos centres per treballar amb gent amb discapacitat que participarà en l’acció. L’acció està oberta a tothom, per a participar cal apuntar-se a: projectes@dansacat.org i us convocarem a un assaig. Veure més detalls de l’acció.

Toni Mira és director i coreògraf de la companyia de dansa Nats Nus amb la que ha creat més de quinze espectacles que s´han representat en més de  vint països dels cinc continents. També ha coreografiat per a nombroses  companyies de dansa europees i en diverses obres teatrals i musicals de la ciutat de Barcelona. Va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona 2009 i recentment el Premi Nacional de Dansa 2010.

Clàudia Moreso és coreògrafa i co-fundadora de la companyia Nats Nus. Des de la seva fundació ha participat en la concepció de molts dels espectacles de Nats Nus. Creadora de la companyia de dansa per a tots els públics Nats Nens.