Actualitat

Toni Jodar celebra al Sadler’s Wells 10 anys explicant la dansa

06/11/2012

El projecte ‘Explica Dansa’ celebra el seu desè aniversari a l’emblemàtic Sadler’s Wells londinenc, sota el títol Modern Dance Speaks!, els propers 7 i 8 de novembre. Toni Jodar explica i il·lustra amb el seu propi cos el pas del temps de la dansa i utilitza la seva experiència i l’humor per a fer que sigui una “performance” de caràcter pedagògic.

‘Explica Dansa’ reforça la creació i formació de públics apropant la dansa a persones de totes les edats d’una manera creativa i amena. El projecte, pel qual va rebre una Menció especial de les Arts Escèniques del Premi Ciutat de Barcelona 2002, i el Premi de l’APdC 2006, ha desenvolupat diverses aplicacions i programes, col·laborant amb institucions com el Mercat de les Flors, el Gran Teatre del Liceu, el  programa Cultura en Gira de la Generalitat de Catalunya, el Danza Escena de la Red de Teatros de España, o les Aules de la Gent Gran de la Universitat de Barcelona.

El portal www.londondance.com publica una entrevista amb el ballarí català on desvetlla les claus d’aquesta iniciativa. Llegir entrevista.
http://www.youtube.com/watch?v=SIbHK49KYXY