Actualitat

Titulats Superiors en Art dramàtic i en Dansa exposen la seva problemàtica a la direcció de l’Institut del Teatre

25/07/2011

La Plataforma per als Titulats Superiors en Art dramàtic i en Dansa, formada per l’APdC, l’ATSIT i l’AADPC, ens vam reunir divendres 15 de juliol amb el Director General de l’Institut del Teatre, Jordi Font. L’objectiu d’aquesta reunió –a petició de la plataforma- era exposar la problemàtica dels titulats superiors en dansa i art dramàtic: la manca de reconeixement d’aquestes llicenciatures com a equivalents a tots els efectes a un títol universitari.+ info

A més de Jordi Font, també van estar presents a la reunió el coordinador acadèmic de l’Institut del Teatre Antonio-Simón Rodríguez, i la secretària acadèmica Maria Pujol. A tots ells els hi van entregar un informe on s’explica amb tot detall la problemàtica. També els hi vam explicar el desenvolupament de la reunió duta a terme el mes passat amb el Lluís Font, secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i la seva disposició per treballar en resoldre aquesta problemàtica i a fer-ho conjuntament amb les entitats que formem la plataforma.

La direcció de l’Institut del Teatre va escoltar les nostres reivindicacions i es va comprometre a enviar una carta al secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, per recolzar-nos en les nostres peticions.