Actualitat

Thomas Noone, Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la categoria de Dansa

01/02/2012

El ballarí i coreògraf Thomas Noone ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la Categoria de Dansa per Crush-Fútil, Room i Lugares estrañamente desastrosos, a més de les diverses iniciatives creatives que ha anat desenvolupant els darrers anys des del Sant Andreu Teatre, així com el Festival Dansat, els projectes de dansa integrada i les col·laboracions amb altres coreògrafs.

Així ho ha determinat el jurat compost per: Cesc  Casadesús, Joaquim Noguero,  Toni Mira, Alicia Pérez-Cabrero i Carles Salas. A més a més, el Jurat ha volgut fer una menció especial a Cruïlles de Luca Silvestrini, un espectacle participatiu i comunitari, pel ressò i la mobilització ciutadana que ha
generat, amb 150 amateurs de totes les edats i procedències.

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS CIUTAT DE BARCELONA 2011, amb la direcció artística de Montse Colomé i la participació de ballarins

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dilluns, 13 de febrer, a les 19h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’Institut de Cultura de Barcelona ha encarregat la creació de l’espai escènic i la dramatúrgia de l’acte a Gat Capat, amb Jordi Queralt, Xavi Ricart, Quico Amorós i David Olivares. La direcció artística recau en Montse Colomé i la conducció de l’acte anirà a càrrec d’Ernest Villegas.

L’acte d’entrega dels Premis Ciutat de Barcelona 2011, s’inspira en les textures de la ciutat. Entenent les textures com una formalització de les diferents mirades, formes i visions que se’n poden derivar. En el decurs de l’acte hi haurà diferents accions artístiques a càrrec de Carles Santos, el saxo de Pep Pasqual, el tenor Jordi Molina i diversos ballarins.

Fitxa artística
Direcció artística: Montse Colomé
Músics:
Carles Santos, piano
Pep Pasqual, saxo
Jordi Molina, tenor
Ballarins:
Viviane Calvitti
Bebeto Cidra
Cecilia Colacrai
Xevi Dorca
10 ballarines de l’Esbart Ciutat Comtal
i l’Esbart Gaudí
Conductor: Ernest Villegas
Producció executiva: Gat Capat