Actualitat

Thomas Noone es posa en mans dels seus ballarins per celebrar el 15è aniversari de la companyia

01/12/2016

Ja fa 15 anys que el coreògraf londinenc Thomas Noone va decidir fundar a Barcelona la companyia de dansa que porta el seu nom, Thomas Noone Dance, després de diversos anys com a ballarí en formacions d’Holanda, Bèlgica i Espanya (Itzik Galili, Charleroi Danse, Gelabert-Azzopardi,…).

Per celebrar el seu aniversari els dies 16 i 17 de desembre la companyia pujarà a l’escenari del SAT! – d’on és companyia resident des del 2005 – amb un programa doble molt especial on podrem veure ballar de nou a Noone dirigit pels ballarins de la companyia.

Still – que significa continuïtat – és el nom de la peça que han coreografiat Alba Barral, Javier G. Arozena, Jerónimo Forteza i Eleonora Tirabassi, que formen part  de TND des de fa vuit, set, sis i dos anys respectivament. Aquest temps no només els ha permès conèixer a Noone com a coreògraf, director i ballarí, sinó també en la seva faceta més personal. A Still, intentaran mostrar a Noone des d’altres contextos, treure’l de la seva zona de confort i confrontar-lo amb altres maneres d’estar damunt l’escenari.

El programa es completarà amb Breathless, l’última peça del coreògraf estrenada recentment al SAT!, que critica la frivolització dels continguts dins d’una societat carregada d’informació.

El dia 17 de desembre, després de la funció, el SAT! i Recomana.cat organitzen un col·loqui amb la companyia conduit per Montse Otzet, crítica de Recomana.

Entrades amb descompte per als socis de l’APdC
Els socis i sòcies de l’APdC podeu comprar dues entrades amb descompte, a 8€ (cada una) aquí, amb el codi APDC16. Caldrà que presenteu el carnet de soci/a, el dia de l’espectacle.