Actualitat

T’esperem a la FESTA DANSACAT divendres 3 de febrer

17/01/2017

Divendres 3 de febrer tindrà lloc una festa informal en la qual donarem a conèixer qui ha guanyat el Premi Dansacat 2017 –premi simbòlic decidit pels socis i sòcies de l’APdC–, i celebrarem el 30 aniversari de l’APdC. Serà a la nostra seu (La Caldera Les Corts – c/Eugeni d’Ors, 12 BCN), a partir de les 20.30h.

Us convidarem a un pica pica, una copa i un pastís d’aniversari molt especial. La trobada, oberta a tot el sector de la dansa, estarà plena de sorpreses: reconeixement a socis i sòcies, un conductor/ presentador de luxe –Daniel Rosado– que ens tindrà tota la nit on fire, el creador Sebastián García Ferro que punxarà música dels darrers 30 anys i ens farà ballar fins a dir prou, Mariona Castells a càrrec del photocall; un videomatón, una gran il·lustració que repassa els 30 anys de fites de l’associació, samarretes per als assistents, i molt més!

Si formes part del sector de la dansa, no hi pots faltar! Pots venir acompanyat/da d’amics. Si us plau, confirma la teva assitència  AQUÍ

Finalistes del Premi Dansacat 2017, proposats pels socis i sòcies de l’APdC:

ANIMAL A L’ESQUENA
****************************

-Motius pels quals l’han proposat:
“Per seu un centre de referència per a la dansa contemporània des de 20 anys. Per la seva trajectòria i capacitat per a resistir. Per ser un espai de creació referent a nivell internacional, on es creen projectes i s’hi concentren artistes de tot el món”.
Més informació: http://www.lanimal.org

DANSEU FESTIVAL
************************

-Motius pels quals l’han proposat:
“Per descentralitzar la dansa i donar-la a conèixer, per ser format per un equip jove amb perspectives de futur, per oferir una gran formació professional i donar beques. Perquè impulsa la dansa a nivell professional, i a nivell cultural i social implicant a tot un poble”.

Més informació: http://www.eldanseufestival.com/inici

 
EXPLICA DANSA
*********************
-Motius pels quals l’han proposat:
“Per seu un projecte de creació de públics de gran valor per a la dansa de Catalunya. Toni Jodar i Beatriu Daniel tenen una llarga trajectòria i la seva feina ha estat constant i de qualitat. Fan una tasca divulgativa amb humor i professionalitat”.
Més informació: http://explicadansa.com/projecte/

Més informació sobre el Premi Dansacat