Actualitat

Temporada 2015-16 al Mercat de les Flors: Més que dansa!

04/08/2015

El Mercat de les Flors ja ha donat a conèixer la programació de la temporada 2015-2016. Un dels eixos principals és la presència de tots els artistes associats, que presentarem els seus darrers projectes escènics. D’altra banda, la programació internacional també es tenyeix de les apostes d’artistes coneguts en el format més gran, mentre que en els cicles i festivals es presentaran la majoria de nous talents. És precisament en aquests cicles on hi haurà una exploració d’algunes de les fronteres del que és la dansa d’avui: les arts visuals, el circ o el món dels objectes.

A més a més, el Mercat de les Flors vol donar més visibilitat que mai als seus programes socials que es diversifiquen i s’integren de manera natural en la programació. “La nostra és una constant recerca per fer més rellevant per a la nostra societat l’art de la dansa”, asseguren.

Thomas Noone Dance, Mal Pelo, La Veronal, Rocío Molina, Maria Campos, Cia. Sebastián García Ferro, Societat Doctor Alonso, Akram Khan Company, Sidi Larbi Cherkaoui, Hofesh Shechter Company, seran alguns dels protagonistes de la nova temporada.
Consulta tota la programació de la temporada 2015-16 del Mercat de les Flors

Descompte per a socis i sòcies de l’APdC

Els socis i sòcies de l’APdC tindran un 50% de descompte en la compra d’una entrada a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, i un 15% de descompte en la compra anticipada on-line de dues entrades.

Els Amics de la dansa de l’APdC tindran un 15% de descompte en 2 entrades en la venda anticipada online.