Actualitat

T’apuntes a ballar al carrer el Dia Internacional de la Dansa? Celebra el teu dia!

23/03/2010

Reserva’t el 29 d’abril al migdia i porta a tanta gent com vulguis

S’acosta el Dia Internacional de la Dansa, el dia de la nostra professió, el dia per fer visible qui som i què fem davant de tota la ciutadania i els mitjans de comunicació.

Com ja vam fer l’any passat tornem a convocar-te dijous 29 d’abril de 2010 per a participar en una acció oberta a tothom, que aquest any girarà entorn a la dansa integrada (amb la participació de persones amb discapacitat física, psíquica i/o sensorial, i persones sense discapacitat).

L’acció comptarà amb la música en directe del reconegut pianista Carles Santos, i amb la direcció artística dels coreògrafs Toni Mira (Premi Ciutat de Barcelona 2009) i Clàudia Moreso, de la cia. Nats Nus. La coreografia serà molt senzilla, tothom la podrà ballar: ballarins i no ballarins, grans i petits,…, i es farà en base a Bujaraloz by Night de Carles Santos.

Es durà a terme a l’últim tram de les Rambles de les Flors de Barcelona (davant de l’ Arts Santa Mònica), i tindrà una durada aproximada de 10 minuts, a partir de les 13:30 h.

Després de l’acció Jannick Niort (professora de dansa i directora d ela Fundacio Psico-Art de Catalunya)  farà la lectura del missatge del Dia Internacional de la Dansa.

L’acció i la lectura del missatge es podran veure en directe a través de www.dansacat.org.

Com PARTICIPAR:

Escriu-nos a projectes@dansacat.org indicant si participes individualment o en grup (escoles, companyies, grups d’amics, famílies, veïns,…). L’assaig serà  el 22 d’abril a les 16h o a les 18h a La Caldera (c/ Torrent d’en Vidalet 43. Barcelona).

Veure vídeo del primer assaig:


Si tens qualsevol dubte, pots contactar-nos a projectes@dansacat.org o al 93 268 24 73
Veure l’acció del DID 2009.