Actualitat

Tap On Barcelona, la ciutat respira a ritme de claqué

02/07/2008

Del 7 al 13 de juliol, Barcelona obre les seves portes a ballarins de claqué de tot el món. La ciutat es converteix en el lloc ideal on compartir experiències, aprendre i perfeccionar el claqué amb els millors professors, contactar amb companyies professionals i fer-se sentir a ritme de claqué.

Tap On Barcelona és un punt de trobada internacional de claqué. Ofereix un programa professional de cursos de claqué a nivell internacional. Compta amb els millors i més coneguts professionals de tot el món que ensenyaran i mostraran diferents estils de claqué (des del més clàssic fins a les noves tendències). Roxane Butterfly (EUA), Guillem Alonso (Espanya), Yukiko “Smilie” Misumi (El Japó) o Deborah Lysholm (Minnesota), entre d’altres, participen en aquesta trobada.

Classes, festes i activitats
Tap On Barcelona no està pensat només per als professionals o per a ballarins de claqué experimentats, sinó que les classes s’organitzen en diferents nivells, depenent de l’experiència i coneixements tècnics dels participants, sense oblidar aquells que descobreixen el claqué per primera vegada.

Els cursos s’|imparteixen en el Bailongu, escola de balls de saló situada molt a prop de la Sagrada Família i que reuneix les comoditats necessàries.

A les tarddes, la Platja de la Barceloneta serà conquerida pel claqué, on els cursos de sorra es convertiran en un dels punts forts d’aquesta trobada. Durant tota la setmana, hi ha previstes altres activitats, com les festes, Jams i actuacions preparades en diversos locals de la ciutat, a més de concursos, exposicions o visites guiades. Tota una oferta oberta a tot el món.

Per a més informació visiteu la nostra Agenda o la web de Tap On Barcelona.

Català-Anglès

Anglès-Català

Català-Castellà

Castellà-Català

Català-Francès

Francès-Català

Català-Aranès (PROTOTIPUS)

Anglès-Francès

Anglès-Alemany

Anglès-Italià

Anglès-Rus

Anglès-Castellà

Francès-Anglès

Francès-Alemany

Francès-Castellà

Alemany-Anglès

Alemany-Francès

Alemany-Castellà

Alemany-Rus

Rus-Anglès

Rus-Alemany

Castellà-Anglès

Castellà-Francès

Castellà-Gallec

Castellà-Alemany