Actualitat

Un dels tallers del projecte ‘Fem Dansa’ aterra ara al Mercat de les Flors

01/10/2021

Aquestes dues setmanes es poden veure 7 espectacles més a Argentona, Sant Pere de Riudebitlles i Amposta emmarcats en el mateix projecte

‘Fem Dansa’ és una iniciativa liderada per l’APdC amb el suport del Departament de Cultura que porta 5 anys creant un circuit de municipis compromesos a programar dansa i activitats formatives relacionades

Un dels tallers sorgits del projecte Fem Dansa aterra ara al Mercat de les Flors el 16 i 17 d’octubre. Un pastís al cel es va estrenar al novembre del 2020 a Sant Pere de Riudebitlles, un dels municipis adherits a aquest projecte que des de fa 5 anys treballa per crear un escenari a Catalunya amb oportunitats per a la recerca, la creació i la producció de dansa. Aquesta experiència artística de la ballarina i coreògrafa grega Georgia Vardarou i la seva filla Mirtó Sanchís Vardarou mostra una mare i la seva filla movent-se al ritme dels planetes i les estrelles. L’espectacle es podrà veure a la Pobla abans d’arribar al Mercat de les Flors.

I aquest cap de setmana no us podeu perdre els dos espectacles de dansa que Amposta acollirà dins la programació del FesticAM, el Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta. Serà el dia 8 d’octubre amb Tabula rasa, de la companyia Les Cícliques i el 10 d’octubre amb Upper vol.I de la Cia. Sebastián García Ferro.

Fa ben poc el Fem Dansa també es va aturar a Argentona, dins el Festival Sense Portes i amb 4 espectacles sorgits dins aquest projecte liderat per l’APdC: Cospress de Cia. Kimani (1 d’octubre a les 18h), Wiwback de Kiko López (2 d’octubre a les 18h), Picnic on the moon de Júlia Godino i Alexa Moya (3 d’octubre a les 18.30h) i Echoes de Cia Moveo(3 d’octubre a les 19h).

També aquesta setmana, el dia 5 d’octubre a les 20h, hem estat a l’Auditori Vinseum per gaudir de la projecció de 4 vídeodanses dels espectacles que Sant Pere de Riudebitlles ha acollit gràcies al projecte (veure foto).