Actualitat

Tallers de Nadal oberts a tothom al Graner

12/12/2011

4 tallers durant 4 dies oberts a tothom. Del 27 al 30 de desembre de 2011, de 10 a 14h

Aquest Nadal el Graner*, centre d’investigació i creació d’aprofundiment del llenguatge del cos i el moviment, ofereix als residents de La Marina i a qualsevol que vulgui participar-hi, la possibilitat de participar en quatre tallers amb professionals del moviment de diferents estils i àmbits: dansa creativa, hip-hop, videocreació i dansa intergeneracional.

Els tallers seran del 27 al 30 de desembre de 10h a 14h. El darrer dia es farà una sessió oberta als familiars a les 13h. A més a més, els creadors que imparteixen els cursos mostraran el seu treball i compartiran amb els participants un fòrum sobre com es desenvolupa un procés de creació professional.

Per fer un seguiment dels continguts que els tallers generin i facilitar material educatiu complementari a les sessions de treball, es crearà un blog i es realitzarà un vídeo documental que s’entregarà a cada participant finalitzat el taller.

Tallers:
HIP-HOP AMB LLUC FRUITÓS
Farà un recorregut per diferents estils de dansa com el Popping, el Locking, el Hip-hop o el B-boying
Edat recomanada: de 12 a 16 anys.

VIDEOCREACIÓ AMB TXALO TOLOZA
Desenvoluparà un procés d’investigació sobre l’audiovisual i el moviment, sobre la relació del cos i la càmera, i sobre com aquesta condiciona i és motor d’un altre tipus de moviment.
Edat recomanada: de 14 a 16 anys.

DANSA CREATIVA AMB MÒNICA EXTREMIANA
Descobrirem el cos i treballarem la consciència corporal i les qualitats del moviment a través d’exercicis d’improvisació i creació.
Edat recomanada: de 8 a 11 anys

DANSA INTERGENERACIONAL AMB ESTER FORMENT
Un taller especial i diferent on s’utilitza la dansa i l’expressió del moviment en l’exploració i composició instantània.
Edat recomanada: de 4 a 99 anys (infants acompanyats per adults)

HORARI 10h a 14h (a excepció del taller de dansa intergeneracional, 10h a 13h)
PREU TALLER: 45€
PREU SESSIÓ DANSA INTERGENERACIONAL: 5€ (2 nens i 1 adult) per sessió
INSCRIPCIONS: envia’ns un mail a info@granerbcn.cat

Més informació: www.granerbcn.cat/

*El Graner s’inclou dins el Programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu donar suport i recolzar la creació a la nostra ciutat. L’Institut de Cultura ha encarregat al Mercat de les Flors la gestió de l’equipament. L’APdC, junt amb l’ACPDC, forma part de la comissió de seguiment.