Actualitat

Taller pràctic presencial: sol·licitud i justificació de subvencions a activitats de dansa i activitats de circ

10/04/2024

Dilluns 15 d’abril, l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC organitza un taller presencial, pràctic i bàsic, pensat per optimitzar els procediments de sol·licitud i justificació de subvenció dels següents ajuts anuals que es convocaran properament:

  • Subvencions a activitats de circ de sala, de carrer i de carpa de caràcter professional.
  • Subvencions a activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional.

Adreçat a tots els professionals, gestors i tècnics dels sectors del circ i de la dansa que s’iniciïn a la tramitació d’aquestes línies de subvencions destinades a empreses i autònoms.

A la primera part del taller s’abordaran de manera pràctica aquells aspectes tècnics i formals més rellevants en el moment de sol·licitar i justificar els ajuts (formulari de sol·licitud, memòria explicativa del projecte, pressupost, documents administratius requerits, etc). A la segona part, els assistents podran exposar els possibles dubtes que tinguin relacionats amb la tramitació de les sol·licituds.

IMPORTANT: Aquesta sessió es durà a terme de manera presencial a la seu de l’ICEC (Passatge de la Banca, 1-3, Barcelona). La durada aproximada de la sessió és de 4 hores.

Cal que porteu els vostres ordinadors portàtils o tauletes i que llegiu abans les bases específiques de les esmentades línies. D’aquesta manera podran oferir una sessió útil i dinàmica, que resolgui dubtes concrets i ajudi a fomentar bons hàbits en l’elaboració de la documentació a aportar per sol·licitar i justificar una subvenció.

PROGRAMA 

  • Recepció i benvinguda a càrrec de Nèlida Falcó, directora de l’Àrea de les Arts Escèniques.
  • Presentació de la normativa de bases específiques i treball d’un cas pràctic a càrrec de Dolors Galí i Mireia Vericat, tècniques de la Unitat d’Ajuts de l’ICEC.
  • Resolució de dubtes.

DATA I INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ PRESENCIAL:

Dilluns, 15 d’abril a les 10h

Per poder participar al taller és necessària INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

El termini d’inscripcions finalitza el divendres 12 d’abril. L’aforament d’aquesta activitat està limitat a 30 persones (s’accepta només la inscripció d’una persona per empresa). Rebreu confirmació de la vostra inscripció a mesura que feu arribar les vostres sol·licituds.