Actualitat

Taller Intensiu Gaga amb Danielle Agami (Batsheva) amb 20% de descompte per als socis

03/05/2012

Del 25 al 31 de maig ( d’11 a 17 h) tindrà lloc el Taller de tècnica Gaga i repertori de la companyia Batsheva, a Barcelona. El taller és oficial i està organitzat per la mateixa companyia a l’Espai Erre (C/ Àvila 124, 2n B, Barcelona). La professora encargada del taller és Danielle Agami, ballarina, coreògrafa i ajudant d’ Ohan Naharin.

Els socis APdC tindran un 20% de descompte sobre el preu del taller (preu normal: 500€, preu socis: 400€).

A més del taller complet, serà possible assistir a les classes soltes de tècnica Gaga al matí d’11 a 12.15h, fins a completar les places disponibles. Com activitat paral·lela, Batsheva proposa tres sessions de Gaga/people als vespres, que s’obren a participants no-ballarins que vulguin apropar-se a la tècnica.

Amb aquesta activitat, l’Espai Erre i Batsheva esperen rebre ballarins locals i de tota Europa, i fer possible un bonic intercanvi a la ciutat de Barcelona.

Gaga és una nova forma de guanyar coneixement i auto-consciència a través del teu cos. Gaga proposa un marc per descobrir i enfortir el teu cos sumant-li flexibilitat, resistència i agilitat mentre afavoreix les sensacions i la imaginació. Gaga fa créixer la consciència de la debilitat física, desperta àrees adormides, exposa fixacions físiques i ofereix formes d’eliminar-les. El treball millora el moviment instintiu i connecta el moviment conscient i l’inconscient, permetent una experiència de llibertat i plaer de manera simple, en un espai agradable, amb roba còmoda, acompanyat de música; cada persona amb si mateixa i amb els altres.

Danielle Agami  va néixer a Israel el 1984. Estudià al High School of the Jerusalem Academy of Music and Dance i actuà amb la Jerusalem’s Hora Dance Company. Del 2002 al 2005, ballà amb el Batsheva Ensemble sota la direcció de Ohad Naharin, i fóu membre de la Batsheva Dance Company del 2005 al 2010. Danielle va ser la directora artística del Batsheva Dancers Create del 2007 al 2009, i de 2008 a 2010 exercí com a directora d’assajos de la companyia. L’any 2009, Danielle va rebre el Yair Shapira, Premi per Excel·lència en Dansa. Danielle ha presentat el seu propi treball coreogràfic en diferents marcs. Va crear el duet Carmela (2007), el quartet Negolot (Unfolded) (2007) i Eva (2010), una peça per set ballarins, pel Batsheva Dancers Create. Lauteng (2007) va ser presentat al Kibbutz Nachshon i The Kibbutz Gallery a Tel Aviv, mentre Atudot (Reserves) (2008) es mostrà a la Inga Gallery of Art de Tel Aviv. La peça Dahlia (2010) es presentà al Museum of Art de Tel Aviv com a part de la retrospectiva de l’escultor Dani Karavan, i posteriorment s’escenificà a The School of Visual Theater’s Dance-Video Festival de Jerusalem així com a Berlin, Alemanya. Danielle ha estat professora de Gaga, el llenguatge de moviment d’Ohad Naharin, des del 2002. Dóna classes tant a professionals com a estudiants que no tenen experiència anterior.

+ INFO i INSCRIPCIONS:
gagausa1@gmail.com (inscripcions)
gaga.barcelona@espaierre.net (gestions locals i dubtes)