Actualitat

T’agrada la Dansa? Fes-te amic/ amiga de la dansa i gaudeix d’un munt d’avantatges

31/05/2012
T’agrada la dansa? la practiques com a amateur?, ets aficionat/da? Fes-te amic/amiga de la Dansa i estaràs recolzant el sector, a més a més tindràs un munt d’avantatges i descomptes per a poder gaudir més i millor de la dansa…

Quins avantatges tenen els Amics de la Dansa?
Si et fas amic o amiga de la Dansa tindràs un carnet identificatiu i podràs gaudir d’activitats especials, sorteig d’entrades, butlletí informatiu (notícies, programació, formació,…) i un munt d’avantatges i descomptes:

TEATRES

Promentrada: Descomptes de fins al 50% en espectacles de dansa, teatre, musicals, circ, familiars,…, per als Amics de la Dansa. Compra d’entrades per internet introduint a http://empreses.promentrada.com les dades d’Usuari: apdc i Contrasenya: apdc72. Un cop dins la pàgina del TELENTRADA, al triar localitat, seleccionar a l’apartat Descomptes l’opció  PROMENTRADA EMPR o PROMEMPR, i quan introduïu les dades de pagament, a la casella e-mail s’ha d’omplir amb apdc i la contrasenya apdc72. Si teniu dubtes podeu trucar al 93 309 70 04.

Teatre del Raval: 20% descompte en la compra d’entrades a taquilla 1 hora abans de l’espectacle, per al  titular del carnet i en tots els espectaclesde dansa, teatre i música. Altres ofertes esporàdiques per als socis.

SAT!: Avantatges per als amics de la dansa (temporada 2012-13).

Mercat de les Flors: 15% de descompte en 2 entrades i activitats especials (temporadada 2012/13, exclosos espectacles del Festival Grec). La compra es podrà fer de forma anticipada a través de l’enllaç http://shop.secutix.com/MERCAT/2/display/EventsPage?lang=ca (marcant descompte específic “APDC”). Serà necessari presentar el carnet d’ Amic de la Dansa a taquilla.

BOTIGUES DE DANSA

Menkes: 10% de descompte en articles de dansa, llibres, dvd i música.

Cabriolé Dansa: 10% de descompte en tots els articles de dansa, calçat, complements i llibres. Excepte els articles en oferta i les promocions puntuals.

El Baúl de la Danza: 10% de descompte en la compra online d’articles de dansa una cop registrats a la web. Escriure en el registre  “Soci de l’APdC” en l’apartat d’observacions.

Fuji Sport: preus reduïts en la compra dels seus articles.

ACTIVITATS CULTURALS

Cinemes Girona: Entrades a 5,50€ tots els dies, per a l’Amic/ga de la Dansa i un acompanyant. Entrades a 11€ per a ballets i òperes en directe. Cal omplir el formulari que trobareu a: http://www.cinemesgirona.cat/soci i introduint el codi de referència “131” a la casella corresponent. També podreu participar d’altres promocions i sortejos especials.

BIBLIOTECA I MEDIATECA

Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre: Carnet gratuït presentant el carnet de l’APdC per a poder treure en préstec documentació especialitzadaen teatre, dansa, òpera, circ,… Per a més informació consulteu el link https://www.dansacat.org/carnet-gratuit-de-la-biblioteca-de-lintitut-del-teatre-pels-socis-de-lapdc/

Mediateca CaixaForum: Carnet gratuït presentant el carnet de l’ APdC. Amb aquest carnet podeu accedir a tots els serveis: visionat íntegre d’obres de videoart i videodansa, suport documental a la investigació i recerca, recursos on line, itineraris temàtics, visites comentades, préstec (cd’s, llibres, revistes especialitzades, dvd’s),wifi, espais de la Mediateca (Canal Mediateca, taules d’activitats, espai TV).         

SALUT
Privat Asesoramiento – Correduria d’Assegurances: Assegurança Sanitària amb ARESA a uns preus molt competitius per a l’AMIC de la DANSA i els seus familiars. Inclou la Unitat de Medicina de la Dansa. Prima total mensual per assegurat de 0-65 anys: 44,59€ (opcional suplement dental per persona i mes: 3€). Per a menors de 18 anys caldrà que també s’asseguri un familiar major d’edat, ambos es beneficiaran d’aquests avantatges. + info

REVISTES
Susy Q: 10% de descompte en la subscripció anual

Hamlet: 20% de descompte en la subscripció anual.

FOTOGRAFIA
Photo Lowcost: 10% de descompte en tots els seus serveis fotogràfics i d’enregistrament de vídeo

Qui pots ser AMIC de la Dansa?
Amateurs i estudiants de dansa
sense vocació professionalitzadora.
Estudiants amb vocació professionalitzadora menors de 16 anys (edat mínima exigida per estatuts per a ser membres estudiants de l’APdC).
Amants de la dansa
Sense límit d’edat, de 0 a 99 anys.
(Si ets professional o estudiant major de 16 anys amb vocació professionalitzadora pots fer-te soci de l’APdC, clica aquí.)

Preu – Quota
2,5€
al mes.
(Es paga anualment 30€)
(També pots fer una donació superior si ho desitges que es destinarà a les diferents àrees i projectes de l’APdC).

Fes-te amic/amiga de la dansa