Actualitat

T’agrada la Dansa? Fes-te amic/ amiga de la dansa i gaudeix d’un munt d’avantatges i descomptes

06/05/2014
T’agrada la dansa? la practiques com a amateur?, ets aficionat/da? Fes-te amic/amiga de la Dansa i estaràs recolzant el sector, a més a més tindràs un munt d’avantatges i descomptes per a poder gaudir més i millor de la dansa… I et regalem una samarreta amb la paraula dansa en més de 30 llengües!

(Si ets professional de la dansa pots fer-te soci de l’APdC, clica aquí.)

Quins avantatges tenen els Amics de la Dansa?

Si et fas amic o amiga de la Dansa tindràs un carnet identificatiu i podràs gaudir d’activitats especials, sorteig d’entrades, butlletí informatiu (notícies, programació, formació,…) i un munt d’avantatges i descomptes:

TEATRES

Promentrada: Descomptes de fins al 50% en espectacles de dansa, teatre, musicals, circ, familiars,…, per als Amics de la Dansa. Compra d’entrades per internet introduint a http://empreses.promentrada.com les dades d’Usuari: apdc i Contrasenya: apdc72. Un cop dins la pàgina del TELENTRADA, al triar localitat, seleccionar a l’apartat Descomptes l’opció  PROMENTRADA EMPR o PROMEMPR, i quan introduïu les dades de pagament, a la casella e-mail s’ha d’omplir amb apdc i la contrasenya apdc72. Si teniu dubtes podeu trucar al 93 309 70 04.

Teatre del Raval: 20% descompte en la compra d’entrades a taquilla 1 hora abans de l’espectacle, per al  titular del carnet i en tots els espectaclesde dansa, teatre i música. Altres ofertes esporàdiques per als socis.

SAT!: 25% de descompte en la compra d’entrades a taquilla 1 hora abans de l’espectacle i en aquell moment també es poden comprar de forma anticipada per altres espectacles.

Mercat de les Flors: 15% de descompte en 2 entrades i activitats especials (texclosos espectacles del Festival Grec). La compra es podrà fer de forma anticipada a través de l’enllaç http://mercatflors.cat/programacio/ (marcant “compra entrades” i la tarifa “socis apdc i amics de la dansa”). Serà necessari presentar el carnet d’ Amic de la Dansa a taquilla.

Teatre de Ponent: 8€ a taquilla o anticipadament a les oficines del teatre (Carrer de Ponent, 60 – 08401 Granollers) de 10 a 15h (temporada 2012/13). Serà necessari presentar el carnet d’ Amic de la Dansa a taquilla.

Teatre Municipal de l’Escorxador: 1 entrada a preu reduït per a tots els espectacles de la Temporada d’Arts Escèniques presentant el carnet d’Amic de la Dansa a taquilla.

Teatres de Tarragona: Avantatges puntuals en el preu de les entrades per als espectacles de dansa.

Teatre Municipal de Girona: 50% de descompte en els espectacles de dansa de la temporada estable en la venda anticipada a taquilla.


BOTIGUES DE DANSA

Menkes: 10% de descompte en articles de dansa, llibres, dvd i música.

Cabriolé Dansa: 10% de descompte en tots els articles de dansa, calçat, complements i llibres. Excepte els articles en oferta i les promocions puntuals.

Fuji Sport: preus reduïts en la compra dels seus articles.


ACTIVITATS CULTURALS

Cinemes Girona: Entrades a 5,50€ tots els dies, per a l’Amic/ga de la Dansa i un acompanyant. Entrades a 12€ per a ballets i òperes en directe i a 8€ per espectacles en diferit a taquilla.

CaixaForum: Avantatges en activitats puntuals.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB): Promocions puntuals.


BIBLIOTECA

Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre: Carnet de préstec gratuït presentant el carnet de l’APdC per a poder treure en préstec documentació especialitzadaen teatre, dansa, òpera, circ,… Per a més informació consulteu el link https://www.dansacat.org/carnet-gratuit-de-la-biblioteca-de-lintitut-del-teatre-pels-socis-de-lapdc/

Llibreria Millà: 5% de descompte en la compra de llibres. C. Sant Pau, 21, Barcelona.      


SALUT

ASISA: Assegurança Sanitària amb ASISA a uns preus molt competitius per a l’AMIC de la DANSA i els seus familiars. Prima total mensual per assegurat de 0-64 anys: 46,32€ (opcional suplement dental per persona i mes: 4,26€). També inclou la Unitat de Medicina de la Dansa a l’Hospital General de Catalunya. + info


REVISTES

Susy Q: 10% de descompte en la subscripció anual


FOTOGRAFIA
Photo Lowcost: 10% de descompte en tots els seus serveis fotogràfics i d’enregistrament de vídeo
 
Qui pots ser AMIC de la Dansa?
Amateurs i estudiants de dansa sense vocació professionalitzadora.
Estudiants amb vocació professionalitzadora menors de 16 anys (edat  mínima exigida per estatuts per a ser membres estudiants de l’APdC).
Amants de la dansa.
Sense límit d’edat, de 0 a 99 anys.
(Si ets professional o estudiant major de 16 anys amb vocació professionalitzadora pots fer-te soci de l’APdC, clica aquí.)

Preu – Quota
2,5€ al mes. (Es paga anualment 30€)

(També pots fer una donació superior si ho desitges que es destinarà a les diferents àrees i projectes de l’APdC).