Actualitat

Sudansa, trobades de dansa a l’escola 2010

25/05/2010

Dissabte 5 de juny  tindran lloc els Encontres de dansa a l’escola Sudansa, al Centre Moral d’Arenys de Munt (Rambla Francesc Macià, 57) a partir de les 17h.

En aquest encontre es presentaran treballs coreogràfics sorgits de l’encontre entre coreògrafs professionals i alumnes d’escoles del Maresme i Barcelona. En aquesta ocasió ha comptat amb la participació dels coreògrafs Ana Eulate (Cia. Pendiente), Olga Sasplugas, Hervé Costa, Sara Sanguino (cia Les 4 souffles), Sebastián Ferro García, Montse Sanchez (Cia Increpación), Mònica Extremiana, Ester Forment, Cecilia Colacrai, Helena Lizari i el V.O Quartet.

L’Associació artística i cultural Sudansa ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques a les escoles bressol, primàries i instituts de Catalunya. Els Encontres de Dansa a l’escola són el resultat d’un treball de creació coreogràfica d’un any de durada que ha associat a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres, dins d’un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica.