Actualitat

Sudansa, trobades de dansa a l’escola 2009

11/05/2009

Dissabte 23 de maig, presentació de treballs coreogràfics sorgits de l’encontre entre coreògrafs professionals i alumnes d’escoles del Maresme, Bàges, Osona i Barcelona.

L’Associació Sudansa ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques a les escoles bressol, primàries i instituts de Catalunya . Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació dels coreògrafs Ana Eulate (Cia. Pendiente),

Olga Sasplugas, Hervé Costa (cia. Les 4 souffles), Sara Sanguino (cia. Les 4 souffles), Sebastián Ferro García, Montse Sanchez (cia. Increpación), Mònica Extremiana, Ester Forment, Pepe Hevia (cia. Pepe Hevia).

Els encontres de dansa a l’escola són el resultat d’un treball de creació coreogràfica d’un any de durada que ha associat a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres, dins d’un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica. Els encontres reuniran les realitzacions coreogràfiques sorgides d’aquest procés artístic, cultural i pedagògic entre alumnes, artistes i companyies professionals, combinades amb una programació professional de dansa (presentació de fragments de peces dels coreògrafs associats al projecte).

Els encontres tindran lloc el proper dissabte 23 de maig de 2009, al Centre Moral d’Arenys de Munt (Rambla Francesc Macià, 57), a partir de les 17h (3 sessions).El preu pel públic  és de 3 euros.