Actualitat

Subscriu-te a la revista Hamlet i tindràs un 20% de descompte i dos regals

07/10/2010

La revista d’arts escèniques HAMLET  ofereix als socis de l’APdC la possibilitat de subscriure’s a un preu molt especial. El preu de venda al públic de la revista HAMLET  és de 6 € per exemplar (mensual), i el preu normal de la subscripció és de 54 €. Els socis de l’APdC es poden acollir a dues promocions:

Opció A:
36 € – preu de subscripció anual a partir del número 1 (publicat el 15 de febrer de 2010; per tant, la renovació de la subscripció s’hauria de fer el mes de febrer).

Opció B:
42 € – preu de subscripció anual a partir del número actual en el moment de la subscripció. El núm. 8 es publica el 15 d’octubre de 2010. (Més d’un 20% de descompte!)

A Hamlet descobriràs tota la informació relacionada amb el món de les arts, tant a nivell nacional com internacional, les millors entrevistes, els nous espectacles, etc.

A més de rebre cada mes la revista al teu domicili, tindràs accés al contingut de la revista a través del web i podràs descarregar els articles en versió pdf. Hi haurà moltes novetats i avantatges només per als subscriptors.

Com a regal de benvinguda als subscriptors de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, Arola Editors ofereix:

Entrades per a dues persones per a un espectacle del Festival Temporada Alta de Girona; a trirar d’entre la llista que trobareu al web de la revista HAMLET + 1 llibre gratuït de teatre per subscripció a escollir de la pàgina: www.arolaeditors.com/index.asp?sc=tematica&tema=10
           o
 –4 llibres gratuïts de teatre per subscripció a escollir de la pàgina: www.arolaeditors.com/index.asp?sc=tematica&tema=10

Com us podeu fer subscriptors de Hamlet?

Per telèfon: 977 553 707 / 628 415 318 (Montse Aizpuru)
A través del web: www.revistahamlet.com/apdc