Actualitat

SOS per Antoni Monllor

15/03/2012

Guillermina Coll ens ha fet arribar la següent crida:

“Benvolguts/des,
Tenim un company de professió en una greu posició! Es tracta d’Antonio Monllor, molts de vosaltres l’heu conegut donant encara classes de Claqué, activitat que ha estat realitzant en els darrers temps fins jubilar-se. D’altres, amb més edat, hauran sentit parlar d’ell com un dels primers ballarins que varen emigrar a companyies de Dansa fora de l’Estat Espanyol després d’haver destacat com a jove promesa en els Ballets de Barcelona creats per en Joan Magriñá. Per qui no el coneix hem de dir què durant molts anys, va estar fent carrera a diferents llocs del mon, i que va tornar a Barcelona on encara va seguir ballant a l’hora que impartia classes a diversos estudis.

Doncs bé, a hores d’ara i amb 83 anys d’edat, per diverses i desafortunades circumstàncies, es troba amb un problema als ulls, i amb l’obligació de deixar el pis on viu de manera imminent. Està sol i només disposa d’una pensió que no arriba als 400€.

Cal actuar ràpid! No podem consentir que un professional de la Dansa quedi al carrer i en la pobresa, després d’haver treballat amb coratge i passió per la nostra professió durant tota la vida!!!

Us fem una crida!

Cal que li busquem un lloc on pugui viure amb dignitat! així que si algú coneix una habitació, un petit estudi o qualsevol altre lloc on es pogués instal·lar QUE ENS HO DIGUI! Ell es troba en plenes facultats mentals, i és totalment autònom, però darrerament l’ombra de la depressió li està guanyant terreny seriosament…
Hem obert un compte corrent al seu favor on es poden fer ingressos en dues modalitats:
1. Puntuals, és a dir, posar-hi la quantitat que pugueu i quan pugueu sense cap compromís a repetir la donació, la qual cosa permetria arreplegar un recó per el trasllat i el depòsit del nou habitatge.
2. Establir un compromís de posar una quantitat fixa cada mes, per petita que aquesta sigui. De fet aquesta opció seria la més interessant, doncs permetria saber quin lloguer podria comprometre’s a pagar, ja què és la despesa més important que se li presenta i el que més el preocupa.
El nº de compte és: 2100 3012 8421 0393 4068 aquest compte pertany a “La Caixa”i està a nom de Antonio Monllor. Els ingressos és poden fer de moltes maneres menys ingressar en efectiu des de la ventanilla, doncs hi ha un recàrrec que li descomptarien a ell.

Important! Si decidiu col·laborar a nivell econòmic i especialment en la modalitat 2 seria molt important que en parléssim personalment a fi de poder-nos organitzar el millor possible i assegurar-nos de que en Toni mai no quedi desatès. Podeu trucar al 630 748 396 si no obteniu resposta immediatament, deixeu un missatge i us atendrem el més aviat possible.
Si a més del que hem dit veieu un altre tipus de solució DIGUEU-NOS-HO!
LA VOSTRA GENEROSITAT I COL·LABORACIÓ ÉS ARA IMPRESCINDIBLE!!!
Moltes gràcies.”