Actualitat

SOS Escoles Municipals de Música i Dansa- Assemblea dx 6 juny 11h

05/06/2012

La Plataforma SOS escoles musica dansa  ens ha fet arribar la següent convocatòria:


“A tot el professorat d’escoles municipals de música i dansa de Catalunya

 

“Les retallades de les subvencions de la Generalitat als municipis per les escoles de música i dansa estan posant en perill els nostres llocs de treball”

 

Benvolguts/des,

 

Ens dirigim a vosaltres amb l’objectiu d’unir esforços per fer arribar a la Generalitat la veu del professorat de les escoles de música i dansa.

L’any 2010 la subvenció a les escoles de música fou de 600€ per alumne/a de música i 400€ per alumne/a de dansa, sempre entre 4 i 18 anys.

L’any 2011 la subvenció es va retallar a 460€ per alumne/a de música i 230€ per alumne/a de dansa.

L’any 2012 només seran 230€ per alumne/a de música i 150€ per alumne de dansa.

Donada la situació econòmica de la majoria dels Ajuntaments i de la majoria de famílies catalanes, aquestes retallades poden suposar una sentència de mort per les escoles municipals de música i dansa.

 

Diverses entitats com l’ACEM+dansa i les entitats municipalistes (FMC/ACM) estan fent esforços per mantenir el finançament de les escoles i reivindicant, davant la Generalitat, la importància d’aquests ensenyaments per als reptes actuals de la nostra societat i el seu valor cultural, social i educatiu.

Però pensem que paral·lelament a aquesta important argumentació, el professorat hem d’exercir la nostra reivindicació, com fa qualsevol col·lectiu professional, davant l’amenaça de pèrdua de llocs de treball.

 

Convoquem una primera assemblea per acordar accions concretes a realitzar el DIMECRES 6 DE JUNY de 2012,  a les 11h al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc de Barcelona

 

Plaça Fort Pienc 4-5 / C.Ribes nº14Metro: L1 Arc de triomfBus: 6,10,54,42,141

 

SOS Escoles Municipals de Música i Dansa

www.facebook.com/SOSescolesmusicadansa

sosescolesmusicadansa@gmail.com