Actualitat

El Liceu sorteja 2 entrades dobles entre els socis i sòcies de l’APdC i els Amics i Amigues de la Dansa

27/04/2022

Si sou socis/es de l’APdC o Amics/gues de la Dansa, estigueu atentes perquè podeu guanyar una entrada doble per veure un dels muntatges europeus més aclamats dels darrers anys, Giselle d’Akram Khan, amb l’English National Ballet. El Gran Teatre del Liceu ofereix dues entrades dobles per a la funció del 5 de maig a les 19h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs al link de sota, abans del dilluns 2 de maig a les 12h.

Guanyadores: Marta Serret Ramos i Joan Ferré Gómez

Recordeu que a més teniu un 30% de descompte en la compra d’entrades de dansa si sou socis o amics! Trobareu els codis de descompte i el procés de compra en el comunicat que us vam enviar el 4 de febrer.

‘Giselle’, d’Akram Khan

Amb dramatúrgia i coreografia d’Akram Khan sobre una partitura de Vincenzo Lamagna que recrea la partitura original d’Adolphe Adam, aquesta relectura de Giselle és una mirada al costat fosc i sinistre de la història dels esperits de les donzelles mortes.

Aquesta revisió del ballet narratiu clàssic és vista des de l’òptica de la globalització i les desigualtats de riqueses, poder i feina. Durant mesos d’investigació i assaig, Khan i l’equip creatiu es van inspirar en la Giselle de l’ENB en la versió icònica de Mary Skeaping, així com també en l’enorme repertori d’imatges i sons associats als processos industrials, la tradició de la dansa kathak, les cerimònies de la cort, els balls folklòrics, el moviment dels animals i la migració humana. A partir d’aquest material s’ha elaborat un vocabulari de moviment.

Aclamat i premiat com un dels millors espectacles coreogràfics europeus, el muntatge compta amb decorats i vestuari de Tim Yup, col·laborador del cineasta Ang Lee. El resultat: una obra de rituals i cicles impregnada de la memòria del gest i la violència de la desigualtat, així com de la resiliència, la capacitat i els desitjos del cos humà. L’anhel d’un paradís de seguretat i oportunitats per a tots els éssers humans.

Laurent Liotardo