Actualitat

Doble sorteig d’entrades a La Factoria Cultural de Terrassa: Giselle i Par en Dansa

03/05/2022

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs sota la notícia, abans del dimarts 10 de maig a les 12h.

GUANYADORES:

Giselle: Ivonne Papell, Carla Cervantes

Par en Dansa: Marta Oriach i Gloria Gella

Giselle

Sortegem dues entrades dobles per veure l’especacle familiar Giselle el 15 de maig a les 18h a La Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340 – 08221 Terrassa).

Obra mestra absoluta del ballet romàntic, està ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval. La història que narra està inspirada en l’obra De l´Allemagne que Heinrich Heine havia escrit en 1835. Una bella i fràgil jove Giselle mor després de patir un desengany amorós. En morir ‘donzella’ es convertirà en un esperit nocturn del bosc, una Willi. Una nit, quan el seu estimat Duc Albrecht és castigat per les Willis en el bosc, Giselle mostrant el seu amor etern, salvarà a l’enamorat protegint-lo de Myrtha, la Reina de les Willis.

Tell me Telemann

Sortegem dues entrades dobles per veure Par en Dansa el 21 de maig a les 20h a La Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340 – 08221 Terrassa).

La música de Georg Philipp Telemann serveix de fil conductor per al nou espectacle del Programa d’Alt Rendiment a Dansa (PAR a Dansa) de la Factoria Cultural de Terrassa, amb coreografia d’Iratxe Ansa –Premi Nacional de Dansa 2020– i Igor Bacovich. Els creadors aproparan al públic una aposta coreogràfica física i virtuosa, com és habitual en les posades en escena que tenen el seu segell.