Actualitat

Sorteig d’una entrada doble per veure ‘Retorn’ de la Cia Kiko López al SAT!

20/01/2022

Obrim un nou sorteig d’entrades per a veure Retorn, de la Cia. Kiko López al SAT! Teatre. Serà per la sessió del divendres 28 de gener a les 20h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs al link de sota, abans del dimarts 25 de gener a les 12h.

GUANYADORES:

Jeannette Inchauste Zelaya

Marga Pastells Roig

Retorn de Cia. Kiko López / SAT! Teatre

Sortegem una entrada doble per veure Retorn el 28 de gener a les 20h al SAT! Teatre.

A l’origen, tot és fosc i nul, i s’hi encenen éssers de llum que flueixen entre el cosmos buscant la materialització del seu ser. Les seves guspires prenen formes orgàniques i es desenvolupen deambulant en entorns mecànics que afavoreixen la cara consumista i reiterant de la societat que coneixem.

El despertar de la consciència de l’ésser és el punt d’inflexió que canvia l’enfoc del sentit de la seva existència, on es desperten i es desborden els sentits i es descobreix i s’experimenta la llibertat, el caos i la part més primitiva de la seva naturalesa. En la seva màxima maduresa, l’ésser cerca l’equilibri mitjançant l’experiència obtinguda i, ajustant la percepció de la seva vida, restableix la serenitat en l’ànima. Llavors, en seguretat i pau, pot abandonar la carcassa per tornar a ser la pura llum de l’origen, reservant a dins seu tot l’aprenentatge adquirit.