Actualitat

Vols anar a l’estrena de ‘Winterreise’ del Ballet Preljocaj al Gran Teatre del Liceu?

29/10/2021

Sortegem 6 invitacions dobles entre els professionals i estudiants associats a l’APdC per assistir a la funció del proper 5 de novembre a les 19h

Fruit de la col·laboració iniciada enguany entre l’APdC i el Gran Teatre del Liceu, ens plau anunciar que obrim un sorteig de sis entrades dobles per a assistir a l’estrena de ‘Winterreise’ del Ballet Preljocaj el divendres 5 de novembre a les 19h. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 2 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

Ballet Preljocaj

La companyia francesa Ballet Preljocaj torna per segon cop al Gran Teatre del Liceu amb una de les seves darreres creacions, El viatge d’hivern (Winterreise) que posa en moviment un dels cicles liederístics més famosos de Franz Schubert. Dotze ballarins donen vida a aquesta peça impactant a nivell estètic que compta amb la música en directe de les 24 cançons del cicle de la mà del baríton Thomas Tatzl i el pianista James Vaughan.

El coreògraf francès d’origen albanès fa una proposa radicalment humana d’aquesta partitura enfocant la mort com una transformació i posant l’accent en els diferents estats anímics pels quals travessa l’amant desenganyat. El viatge d’hivern, una coproducció del Festival Montpellier Danse  i Les Théâtres – Grand Théâtre de Provence, es podrà veure del 5 al 10 de novembre al Gran Teatre del Liceu en cinc funcions.

Recordeu que si esteu associades teniu un 30% de descompte en la compra online d’1 entrada per a tots els espectacles de dansa del Liceu. Podeu seguir els passos que us vam indicar en el comunicat de descomptes que vau rebre del 17 de setembre.