Actualitat

Doble sorteig d’entrades a La Factoria Cultural de Terrassa: Kibbutz Company i Balletto del Sud

20/04/2022

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través de cada formulari que trobaràs sota cada espectacle, abans del dimarts 26 d’abril a les 12h.

Kibbutz Company

Sortegem dues entrades dobles per veure Kibbutz Company el 30 d’abril a les 20h a La Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340 – 08221 Terrassa).

Asylum

Nascut en una família de supervivents de l’Holocaust el 1957, el director artístic Rami Be’er evoca la seva pròpia experiència en conceptes com la pàtria, l’enyorança, la llar i la recerca de la identitat. Per Be’er, tots aquests temes són de gran rellevància per l’ésser humà des d’un punt de vista existencial: ‘La recerca d’un lloc que s’identifica com a llar forma part de l’experiència existencial humana’. Asylum és el treball més recent de la companyia israeliana. 

La companyia israeliana ens endinsa a un dels problemes més universals que no deixen de ser temes d’actualitat: la immigració, els refugiats i el dret d’asil

Balletto del Sud

Sortegem dues entrades dobles per veure Balletto del Sud el 8 de maig a les 18h a La Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340 – 08221 Terrassa).

La plana de coure (inspirat en el poema La pianura di rame de Vittorio Bodini)

Fredy Franzutti posa en escena les atmosferes evocadores de la zona mediterrània que descriu el poeta Vittorio Bodini al poema homònim La pianura di rame. Bodini és l’home de lletres hispàniques més important d’Itàlia i és també traductor dels grans clàssics de la literatura espanyola a l’italià, creant un autèntic pont cultural entre els dos països.