Actualitat

Doble sorteig d’entrades: ‘Somos’ al SAT i Ballet Nacional de Cuba a La Factoria Cultural de Terrassa

13/04/2023

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o Amic/ga de la Dansa, i enviar les vostres dades a través de cada formulari que trobareu sota cada especatcle, abans del dimarts 18 d’abril a les 12h.

Somos / SAT

Sortegem dues entrades dobles per veure l’espectacle Somos de Cia. Lookatthingsdifferent el 22 d’abril a les 20h al SAT! Teatre.

El duo format per Carla Cervantes Caro i Sandra Egido Ibáñez porta a escena Somos, el paisatge de dos cossos creant-ne un de sol, el diàleg en moviment i tots els seus camins.

La peça encarna i simbolitza un viatge de connexions, un espai present i pausat que permet apreciar la bellesa de la unió i del conjunt, de l’escolta interna i del vincle.


Ballet Nacional de Cuba / La Factoria Cultural Terrassa

Sortegem dues entrades dobles per veure el Ballet Nacional de Cuba el 29 d’abril a les 20h a la Factoria Cultural de Terrassa.

El Ballet Nacional de Cuba desenvolupa anualment un programa de gires internacionals que aquest any estrena a LaFACT Cultural la seva gira per Espanya que els portarà a tretze teatres més de l’estat.