Actualitat

Sorteig d’entrades per veure Lucía Lacarra i Matthew Golding a la Factoria Cultural de Terrassa

29/09/2022

Obrim un nou sorteig d’entrades per veure Lucía Lacarra i Matthew Golding a La Factoria Cultural de Terrassa, el dissabte 15 d’octubre a les 20h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs sota la notícia, abans del dimarts 4 d’octubre a les 12h.

In the still of the night

Les estrelles mundials de la dansa Lucía Lacarra i Matthew Golding, ens acompanyen a viure aquest viatge nocturn on present i passat s’entrellacen tot explicant-nos una història en què els amagatalls emocionals de dues persones s’il·luminen des d’una àmplia varietat de perspectives: mentre l’espectador observa els fets que van ocórrer en una nit de fa temps, descobrim la seva repercussió en la realitat del present. 

La dansa més pura i la reflexió cinematogràfica ens endinsen en un bell relat acompanyat musicalment per grans èxits dels anys 60, amb un vestuari inspirat en l’estètica de la mateixa dècada. Tots ells, són elements que recorden als clàssics cinematogràfics com Grease o Ghost

Lucia Lacarra i Matthew Golding

Lucia Lacarra, oriünda d’Espanya, va ser la musa de Roland Petit i Helgi Tomasson, i va ballar papers protagonistes en ballets de John Neumeier, John Cranko i Kenneth MacMillan. El seu repertori va des de Marius Petipa a Jerome Robbins i George Balanchine a Edwaard Liang i Christopher Wheeldon: es pot dir que Lacarra és una imatge de model errant i ballable de la història del ballet tradicional.

Matthew Golding, nascut al Canadà, va estudiar a Estats Units ia la Royal Ballet School de Londres. Com a ballarí, va estar particularment influenciat pel Het Nationale Ballet a Amsterdam, on a Ted Brandson encara li encanta contractar-ho com estrella convidada.