Actualitat

Sorteig d’entrades! Guanya una entrada doble per veure la Compañía Antonio Najarro a la Factoria Cultural de Terrassa

03/10/2023

Obrim un nou sorteig de dues entrades dobles per veure la Compañía Antonio Najarro a La Factoria Cultural de Terrassa, el dissabte 7 d’octubre a les 20h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o Amic/ga de la Dansa, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs sota la notícia, abans de dijous 5 d’octubre a les 12h.

Querencia

Onze quadres format per un cos mixt de ballarins dansen sobre la música que ha estat composta pel pianista Moisés Sánchez i enregistrada per l’Orquestra d’Extremadura. Aquest és un altre dels grans reptes de Querencia, dotar el repertori de la música espanyola d’una nova composició que ompli el buit que hi ha a les actuals composicions simfòniques per a creadors de Dansa Espanyola. 

L’espectacle posa en valor la dansa espanyola en tots els seus estils on tenen protagonisme els boleros, els ritmes flamencs i les melodies que fan referència a creacions de grans compositors com Falla, Turina, Granados o Albéniz, però amb una visió i sons totalment actuals.