Actualitat

Sorteig d’entrades per a 5 espectacles del festival Dansa Metropolitana

10/03/2022

Obrim un nou sorteig d’entrades amb motiu del festival Dansa Metropolitana i en col·laboració amb el SAT i La Fact Terrassa.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs al link de sota, abans del dimarts 15 de març a les 12h.

*podeu participar als espectacles que vulgueu però només podreu guanyar entrades per un de sol.

GUANYADORS/ES:

9, Cas Public – Berta Baliu i Alba Pérez Malagón

Mucha Muchacha- Alejandra Escobar i Imma García

La mort i la donzella, Asun Noales- Anna Sagrera i Aina Hauck

Hacemos como que bailamos, Unaiuna- Lola Rodríguez i Sonia Prado

Alonzo King Lines Ballet- Sara Planas i Marta Serret


9 / Cas Públic – SAT – 20/03/2022

A través de la Novena Simfonia de Beethoven, aquest atrevit espectacle, ple de sensacions, reivindica el cos com a llenguatge que ens uneix.


Mucha Muchacha – SAT – 24/03/2022

La companyia madrilenya ens presenta la seva òpera prima, una peça de dansa contemporània centrada en l’apoderament, la determinació, la llibertat i la cooperació.


La mort i la donzella / Asun Noales – La Fact Terrassa – 25/03/2022

La directora i coreògrafa valenciana Asun Noales, ens endinsa en el sublim Quartet de corda núm. 14 en Re menor de Franz Schubert, La mort i la donzella. Premi Max 2021 en la categoria de Millor espectacle de dansa, coreografia i disseny d’il·luminació amb aquesta producció encarregada per l’Institut Valencià de Cultura.


Hacemos como que bailamos / Una i Una – SAT – 26/03/2022

Un viatge sensorial a través de cinc intèrprets que anhelen la desinhibició, la música, el ritme, la dansa sense estigmes, el ball com a subversió.


Alonzo King Lines Ballet – La Fact Terrassa – 27/03/2022

Sota la mirada artística d’Alonzo King s’hi amaga una companyia de San Francisco amb gairebé 40 anys d’història. Alonzo King està considerat un dels coreògrafs més visionaris en el món del ballet.