Actualitat

Sortegem dues entrades dobles per a tres espectacles del Festival DANSAT

18/10/2021

Donem la benviguda a una nova edició del Festival DANSAT amb un triple sorteig d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, tot triant la funció amb la qual voleu participar. Caldrà fer-ho abans del dimecres 20 d’octubre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

Els guanyadors/es podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

Aquí teniu les funcions a les quals podeu apuntar-vos:

SILVER BALLAD, de La Súbita (21 d’octubre a les 20h)

I si la primera persona a trepitjar la lluna hagués estat una dona? A aquesta lluna hi esteu totes convidades. La Súbita proposa un retrobament entre tots els cossos  passats, presents i futurs, un akelarre, una celebració infinita. Amb Silver Ballad, La Súbita proposa un viatge poètic pels cossos que les habiten, un homenatge a les dones que les inspiren i a les ballarines que deixen rastre sobre elles. És la cerca i la descoberta d’un espai de llibertat i seguretat. És la conquesta d’un oasi de pols lunar.

ALIANSAT21, diverses cies. (22 d’octubre a les 20h)

ALIANSAT 21 dona nom a una sessió de quatre peces de dansa contemporània amb llenguatges singulars. Quatre  visions divergents sobre la dansa. Quatre companyies que han teixit una connexió especial.

El monte de los olivos, Juan Carlos Lérida + Dani Alegret (24 d’octubre a les 18.30h)

Una conversa ballada entre l’artista del flamenc Juan Carlos Lérida i el músic andreuenc i membre de el grup Els Amics de les Arts, Dani Alegret. En aquest projecte, el coreògraf es reuneix amb persones d’un interès especial per al lloc on es realitzen les trobades, com a part del seu procés d’investigació sobre el flamenc, des d’espais i oficis quotidians. Cadascú des del seu llenguatge, es deixa travessar mútuament per la paraula i pel gest, obrint-se a nous significats de les teories i les danses. Aquesta creació és un dels 6 quadres que componen La Liturgia de las Horas, un esdeveniment de 12 hores a partir de la simbologia que genera el número 12 i la conceptualització del recorregut de Jesucrist des del Sant Sopar fins a la Resurrecció.