Actualitat

Sorteig d’entrades per veure ‘El baile de la zurda’ de Cia.LaCerda al SAT!

18/04/2024

Obrim un sorteig de dues entrades dobles per veure l’espectacle de Cia.LaCerda El baile de la zurda, al Sant Andreu Teatre, el proper 26 d’abril a les 20h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o Amic/ga de la Dansa, i enviar les vostres dades a través del formulari que trobareu sota la notícia, abans del dimarts 23 d’abril a les 12h.

El baile de la zurda

El Ball és un fenomen social que sovint succeeix en el context d’una festa (sigui en un bar, una revetlla popular o una discoteca), on l’esdeveniment transcorre marcat per l’atzar i l’imprevisible, entrellaçant persones i les seves històries.

En aquesta creació, LaCerda es proposa indagar en l’impuls vital que mou a tot cos que balla, investigant la naturalesa del ball com a moviment, però també com a espai de trobada festiva i paradigma de la col·lectivitat, inspirant-se en les maratons ballables i els ritmes musicals de l’Amèrica Llatina.

El Baile de la Zurda és un homenatge al ball, a les ganes de viure ballant malgrat tot; un homenatge també a les arrels llatinoamericanes dels creadors, font de la seva passió per la dansa.