Actualitat

Sortegem 1 entrada doble per a la sessió Liceu Under 35 de ‘Solstice’, de Blanca Li Company

20/01/2021

Ets associat/da o Amic/ga de l’APdC i tens 35 anys o menys? Participa i entra en el sorteig d’una entrada doble per Solstice, de Blanca Li Company, el dilluns 8 de febrer a les 19h al Gran Teatre del Liceu. Per poder participar cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, tenir 35 anys o menys i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dilluns 25 de gener a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer la persona guanyadora a través del web de l’APdC.

ACTUALITZACIÓ. SÒCIA GUANYADORA: MARTA GÁLVEZ.

El guanyador/a del sorteig d’una entrada doble per Solstice al Liceu rebrà les entrades i les instruccions d’accés per e-mail. La sessió Liceu Under 35 és exclusiva per menors de 35 anys, per tant tots dos assistents hauran de complir amb aquest requisit.  

Es tracta del primer cop que Liceu Under 35 estarà dedicat a la dansa i serà amb l’espectacle més compromès de Blanca Li: Solstice. Un espectacle amb el qual la coreògrafa celebra la bellesa, el poder i l’energia a partir de la preocupació per la degradació de la natura. Trobeu més info aquí.

Sorteig entrada doble Solstice Liceu