Actualitat

Doble sorteig d’entrades: Double Bill al SAT i Gala Internacional a La Factoria Cultural de Terrassa

13/04/2022

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través de cada formulari que trobaràs sota cada especatcle, abans del dimarts 19 d’abril a les 12h.

Double Bill / SAT! Teatre

Sortegem dues entrades dobles per veure el díptic de Javier Arocena Cía Double Bill el 22 d’abril a les 20h al SAT! Teatre.

Double Bill és el díptic format per les peces Der Held i Pausa azul, dos treballs de Javier Arozena Cía. 


Gala Internacional / La Factoria Cultural Terrassa

Sortegem dues entrades dobles per veure la Gala Internacional el 23 d’abril a les 20h a la Factoria Cultural de Terrassa.

Seguint l’èxit de les anteriors edicions, la Factoria Cultural de Terrassa convida a grans figures de la dansa per mostrar el seu talent en un escenari que també donarà l’oportunitat de veure noves generacions de ballarins emergents que s’estan obrint camí en l’escena nacional i internacional. Un programa divers que ens permetrà gaudir dels diversos estils de la dansa, amb l’elegància i l’excel·lència tècnica com a eix denominador.