Actualitat

Sorteig d’entrades per veure el Ballet de Kíiv a la Factoria Cultural de Terrassa

31/10/2023

Obrim un nou sorteig de dues entrades dobles per veure el Ballet de Kíiv a La Factoria Cultural de Terrassa, el dissabte 18 de novembr a les 20h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o Amic/ga de la Dansa, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs sota la notícia, abans del dimarts 7 de novembre a les 12h.

El llac dels cignes

El Ballet de Kíiv és una companyia fundada per Viktor Ishchuk l’any 2017. Des d’aleshores ha realitzat més de 500 actuacions tot fent gires internacionals per Suïssa, Alemanya, França, Polònia, Croàcia, Xina i Mèxic d’entre altres. En tots aquests llocs han representant les coreografies originals dels principals títols clàssics: El Llac dels Cignes, El Trencanous, La Bella Dorment, Don Quixot, Giselle, Carmen, Scheherazade, Les Sylphides, La Ventafocs, Zorba el grec… 

Un dels objectius principals de la companyia és el respecte a les tradicions i a l’essència del ballet clàssic més pur, tenint màxima cura de tots els aspectes de les seves produccions. La temporada 2022 ha sigut la primera en que el Ballet de Kíiv ha realitzat la seva primera gira per Espanya i Portugal, sota la direcció artística d’Ana Sophia Scheller. 

El llac dels cignes es centra en la història de la princesa Odette, convertida en cigne per un malefici del malvat mag Von Rothbart que només es podrà trencar quan un home li juri amor i fidelitat eterna.