Actualitat

Sorteig de 2 entrades dobles per “Pinkfish & Jellyfish” de Cía. Ana Borrosa, al SAT

10/12/2020

Vols guanyar una entrada doble per Pinkfish & Jellyfish, de Cía. Ana Borrosa pel divendres 18 de desembre a les 20h? Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 15 de desembre a les 12h.

ANA BORROSA – Jellyfish ©Tristan Perez-Martin

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores a través del web i les xarxes de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

Pinkfish & Jellyfish

Cía. Ana Borrosa
[Dansa contemporània]

Guanyadora del Premi SAT!, emmarcat dins del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2019, la coreògrafa Ana Borrosa presenta un díptic composat per Jellyfish, la peça per la qual va ser guardonada en el certamen i Pinkfish, la seva peça anterior que també ha rebut nombrosos premis (1r Premi i Premi del Públic del XIII Certamen Coreogràfic de Sabadell, XXIIè Premi de la Crítica de Catalunya).

El punt de partida de les dues peces, amb un elenc conformat únicament per intèrprets femenines, és la figura estereotipada de professions històricament adjudicades a la dona per poder reflexionar, així, sobre la projecció externa i òbviament masculina que ha recaigut i que recau sobre el sexe femení.

Fitxa artística Jellyfish:
Direcció: Ana Borrosa
Assistent de coreografia: Rosalía Zanón
Intèrprets: Beatriz Calzado, Cora Panizza, Marta Reguera, Carla Sisteré
Espai sonor: Telemann Rec
Il·luminació: Jaume Ortiz
Vestuari: Sara Espinosa
Assessorament dramatúrgic: Maxi Gandul
Assessorament: Roberto Fratini
Amb el suport de:
Institut del Teatre, Mercat de les Flors i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, El Graner, L’estruch, Fàbrica de creació, Fabra i Coats, SAT! Sant Andreu Teatre

Fitxa artística Pinkfish: 

Direcció: Ana Borrosa
Intèrprets: Manon Almellones, Nora Baylach, Sivgin Dalkilic, Rosalía Zanón
Il·luminació: Jaume Ortiz
Espai sonor: VVAA
Vestuari: Majes
Assessorament dramatúrgic: Maxi Gandul
Assessorament: Roberto Fratini i Maxi Gandul
Text: Maxi Gandul

Agraïments: Cecilia Colacrai, Institut del Teatre, L’Estruch Fàbrica de Creació