Actualitat

Sorteig d’1 entrada doble per “Sempreviva” de cia. Mar Gómez, al SAT

23/11/2020
Celebrem la reobertura dels teatres amb un sorteig! Vols guanyar una entrada doble per Sempreviva, de cia Mar Gómez pel divendres 27 de novembre a les 20h?
Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 26 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores a través del web i les xarxes de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

Sinopsi
>Un espectacle interdisciplinari amb música en directe, que es mou entre el realisme i la paròdia.

>Participa del diàleg prefunció amb la Mar Gómez!

La sempreviva és una planta perenne molt resistent a les condicions més dificultoses de creixement. Una supervivent, com la protagonista del primer solo de dansa teatre de la directora i coreògrafa Mar Gómez, qui interpreta una dona decidida a donar resposta als missatges sexistes que ha rebut al llarg de la seva vida i en els quals s’ha quedat atrapada. Sempreviva és, doncs, una història d’alliberació que planteja, des d’una perspectiva de gènere, fins a quin punt tots som captius de les idees que ens són alienes.

Fitxa artística:
Direcció i interpretació: Mar Gómez
Ajudant de direcció: Xavier Martínez
Músic: Marcelo Mercadante
Locucions radiofòniques: Elisenda Roca
Escenografia: Laura Clos Caturla
Vestuari: Carlota Masvidal
Il·luminació: Jaume Ortiz
Producció executiva i distribució: Marta Riera