Actualitat

Beques APdC 2024: Et donem 300 euros per a la formació que vulguis!

20/12/2023

Si estàs associat/da a l’APdC i estàs pensant en iniciar alguna formació, ara pots optar a fer-ho gratuïtament. Des de l’associació tornem a oferir 20 beques de 300 euros per a emprar en formacions relacionades amb la interpretació de dansa, la creació, la gestió, la producció, la comunicació o la fisioteràpia, entre altres àrees d’interès del sector professional de la dansa. L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir les despeses de tallers, cursos regulars, entrenaments, classes, workshops, seminaris, conferències, jornades, etc.

En total atorgarem 18 beques destinades a socis i sòcies professionals 2 a membres estudiants.

Aquestes formacions es poden fer a qualsevol centre del territori espanyol o de l’estranger, i s’han de realitzar durant el 2024. Per omplir el formulari no és imprescindible haver-se inscrit prèviament a cap formació. La informació que es demana al formulari d’inscripció sobre la formació que es vol cursar és orientativa i es pot modificar un cop acceptada la beca.

En el cas que la formació triada tingui un cost inferior a 300€, la persona becada podrà triar una segona formació fins a completar aquest import, i a més, es podran incloure les despeses de transport, amb factura a nom de l’APdC.

NOTA: Aquestes beques no es poden fer servir per finançar els entrenaments per a professionals ni les formacions organitzades per l’APdC.

Podeu presentar-vos fins el diumenge 7 de gener. Realitzarem dos sortejos (a través de sortea2.com) el dimarts 9 de gener a les 12h: un per als socis/es professionals, i un altre per als membres estudiants. Els sol·licitants que ho vulguin, podran presenciar els sortejos, a l’oficina de l’APdC (Carrer d’Eugeni d’Ors 12, 08028 Barcelona).

Per a qualsevol consulta envieu un e-mail a projectes@dansacat.org.