Actualitat

Sortegem 2 entrades dobles per veure ‘PAR en Dansa i estrelles convidades. Gala final summer intensive’ a Terrassa

30/06/2021

Sortegem dues entrades dobles per veure ‘PAR en Dansa i estrelles convidades. gala final summer intensive’ el divendres 16 de juliol a les 20h a la Factoria Cultural de Terrassa (antic Centre Cultural de Terrassa). Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 6 de juliol a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

El guanyador/a podrà recollir la seva entrada 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

PAR en Dansa i estrelles convidades. Gala final summer intensive

Un programa de 80 minuts que mostrarà, entre altres peces, la coreografia de José Carlos Martínez, Les enfants du paradis, interpretada per l’ex etoile de l’Òpera de París Agnès Letestu i el solista Vincent Chaillet, la Lucia Lacarra i Mathew Golding ballaran Finding Light d’Edwaard Liang o la Suite Paquita amb Julian Mackay. Aquesta Gala posarà punt i final a 10 dies de classes amb grans mestres de la dansa com Anael Martín i Rodolfo Castellanos (de l’escola cubana), Ilia Jivoy (Mariinsky), Lienz Chang (mestre internacional, actualment al Ballet de l’Òpera de Roma) o Agnès Letestu i Vincent Chaillet (Òpera de París).